Nederlog        

 

22 februari 2008


 

DWI-Superman

 

 
Motto:         
"It was from this time that I developed my way of judging
the Chinese by dividing them
into two kinds: one humane, one not."
(Jung Chang, Wild Swans, p. 454)

Dankbaar opgedragen aan:
    
DWI-Klantmanager Henk Lont
DWI-Klachtenmanager Leon Edelaar
 

Het Noordkoreaans voorlichtingsflodderwerkje voor Amsterdammers met stemrecht en lage IQs lag weer in de bus. Het heet Amsterdam.nl en staat iedere maand weer vol met de laatste leugens uit het gemeentehuis, in het gruwelproza dat de bedriegers aan het stadhuis leren met hun partij-opleiding en van uit belastinggeld betaalde media-trainingen.

Zoals gebruikelijk is er minstens een pagina ingevoerd voor de Amsterdamse gemeentelijke terreur-organisatie SD-DWI. Deze dienst wil  "DWI" heten ("Dienst Werk en Inkomen"), omdat je, zeker als hoogbegaafde zoon en kleinzoon van mede-organosatoren van de Februaristaking, vooral niet moet denken dat jij, als invalide, eraan zult ontkomen dat je aan het werk gaat, om het salaris van je Klantmanager (zo noemen ze dat daar: "martelen" heet immers ook "rendition", in modern internationaal Newspeak) te helpen betalen uit je belastingafdracht.

Je bent ook als invalide hoogbegaafde zoon en kleinzoon van mede-organisatoren al 24 jaar bekend bij alle ambtelijke collegaas van de Dienst als "een smerige homofiele gepenkop", met een moeder die "een smerige rothoer" is, en je mag uitgebreid - als invalide ook - met moord en geweld bedreigd worden door de ambtelijke collegaas, want je verzette je immers tegen discriminatie van Marokkanen en Surinamers, en dat mag je in Amsterdam alleen als je burgemeester of wethouder bent, naar u begrijpt.

De moorddreigingen geven dus helemaal niet, en spreken vanzelf, en zijn nooit gexcuseerd of zelfs maar behandeld: Je ca. honderd klachten daarover zijn allemaal door de papierversnipperaar gehaald, vrijwel zeker omdat ze niet te weerleggen zijn en de klager invalide is.

De beledigingen geven nog minder "want u bent immers helemaal geen homofiel, toch?", en je bent ook al geen evident vernichte Amsterdamse drugscorrupte uniform-geile agent van politie, dus wat zou het?

Je mag als clint van de DWI ook 15 jaar lang vragen of ze zo vriendelijk zijn je met je titel aan te schrijven ("drs", in de psychologie, wat helpt bij het duiden van dit soort reacties), maar dat doet men daar nooit en te nimmer, en als je tegen een anonieme ambtenaar de fout maakt te zeggen dat je een doctorandus bent, helaas, dan gaat prompt de haak op de telefoon met de bloedstollende ambtelijke kreet

"Een doctorandus in een uitkering! Dat is het toppunt!"

BAM! Telefoon op de haak. U sprak met de DWI-Amsterdam.

De DWI heeft nu echter zelf "een onderzoek" naar "de klanttevredenheid" gedaan, waarin het gemeentelijk propaganda-vod kond van doet onder de kop "Steeds een beetje beter".

Uit het eigen onderzoek blijkt dat de clinten van de DWI niet de moed hebben te klagen, wat geheel begrijpelijk is, want voor je het weet word je door de medewerkers van de dienst, die allemaal heel veel collegaas hebben die net zo voelen als zij, en heel wel bereid zijn collegiaal meineden te plegen mocht dat nodig zijn vanwege hun eigen grote respect voor de zo loyale collega-hulpverlener, want - volgens eigen objectief rapport - gaat alles z vreselijk goed dat de SD (die DWI wil heten) een zesje scoort, in Ons Trots Nederland, waar "een zesjescultuur" immers geheel normaal en moreel is ("Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg").

Het leugenstuk eindigt als volgt

"In het algemeen is de kwaliteit van de dienstverlening van DWI dus net zo goed als vorig jaar [dit is wat "steeds een beetje beter" betekent, in gemeentelijk Orwell-proza - MM], of zelfs [zelfs! - MM] een beetje beter. We proberen dat dit jaar vast te houden [dit is wat "steeds een beetje beter" betekent, in gemeentelijk Orwell-proza - MM], zodat onze klanten volgend jaar nog tevredener zijn over onze dienstverlening.

Het zal wel komen omdat ik "een begenadigd mathematisch logicus" ben, invalide ook, die niet mag promoveren van DWI-ambtenaar Lont want - zei hij, in het jaar van zijn steeds betere dienstverlening, waarin hij ook benoemd werd tot mijn Klantmanager, zonder dat ik daarin gekend werd, alsof ik een beest ben, en z moet een zo groot Amsterdammer als Henk Lont genoemd worden, door zijn dankbare "klanten" die hij "managed", ook door deze smerige homofiele gepenkop met z'n smerige rothoer als moeder (werd allemaal gezegd door de collegaas van Henk Lont, die Amsterdamse ambtenaren zijn, die allemaal even moreel, moedig, menselijk en integer, kortom: gelijkwaardig zijn aan mede-organisatoren van de Februaristaking) .... "want" zei de voorbeeldig behulpzame, voorbeeldig menselijke, bijzonder integere Henk Lont

"promoveren is helemaal nergens relevant voor

want hij kon dat immers k niet, en wie denk ik wel niet dat ik ben. Toch?

Ik mag dan ook protesteren op mijn site, in Onze Democratische Rechtsstaat, en ambtenaar Henk Lont heeft die site ook - heel grootmoedig - bekeken, en bevonden dat deze niet deugt, de foute kleur blauw heeft, teveel Engels, en bovendien dat die hele site, net als ikzelf, die geen drs. mag heten, en wel een smerige homofiele gepenkop is, met een smerige rothoer als moeder (en ik vermoed een vuile klerejood als vader, maar dat heb ik ambtenaar Lont nog niet gevraagd, en ambtenaar Edelaar ook nog niet), en daarom is mij site

"een zucht naar roem, een jammerklacht om miskenning"

Snapt u? Klachtenmanager Leon Edelaar weet k waarom, want hoewel hij op de hoogte was van het verzoek van prof.dr. Molenaar om mij enige hulp te geven vanwege mijn invaliditeit en armlastigheid om te kunnen promoveren is ambtenaar Leon Edelaar van mening dat

"Einstein kon ook promoveren zonder hulp"

en dat overigens

"Ik kan mij niet herkennen in uw site, en daarom ga ik niet op u in."

Snapt u? "Steeds een beetje beter", op de al 24 jaar voortschrijdende weg naar aldoor meer sadisme (zie: De Bureaucraten-Motivatie-Wet) van de kant van wat nu "DWI" heet tegen de ongelukkige verdoemden die in hun handen vallen en die ze "klant" wensen te noemen, alsof je bij een halfgod moet gaan bedelen om enige steun en medemenselijkheid, en zij de daarin handelende halfgoden zijn: De burger als klant bij de overheid - zeg maar slaaf.

Onder al dit prachtigs van de DWI staat, ook weer als gebruikelijk in dit Noordkoreaans propaganda-orgaan Amsterdam.nl een vast bijzonder goed betaalde strip van DWI-Superman.

DWI-Superman ziet eruit als Superman, met een borstkast zo breed als die van Henk Lont en Leon Edelaar naast elkaar geplaatst, en dan nog eens stevig gepimpt; met handschoenen aan zodat jouw uitkeringstrekkers-bloed hem niet zal bevlekken als hij alsnog besluit je aan te bieden je te vermoorden, zoals ik ooit

"Kom naar buituh sodat me je kennuh furmoorduh en fursuipuh in de gracht"

(gelijkwaardige collegaas van Henk Lont en Leon Edelaar tegen mij, toen ik protesteerde tegen discriminatie van Marokkanen en Surinamers waar ik bijzat); op zijn borst draagt hij een teken dat gestileerd is uit een combinatie van een hakenkruis en een zon; hij draagt een cape of mantel alsof hij Batman is; en hij lacht altijd brd, met extra glimmende tanden, waarschijnlijk omdat hij betere zorg krijgt dan uitkeringstrekkers via de moderne "Zorgverzekering", die talloos veel hulpverleners in de zorg zulke goede inkomens geeft.

Het scenario van de strip is altijd hetzelfde, en de boodschap ook: DWI-Superman redt (rood gesteld vanwege onze socialistische bestuurders).

Ik geef hier de volledige tekst - en u moet bedenken dat ik al 17 jaar geen wasmachine heb, omdat Henk Lont, Leon Edelaar en andere socialistiese supermannen van de DWI dat (ik citeer beide heren)

"helemaal niet relevant"

vinden, en omdat deze keer DWI-Superman in ... wasmachines doet:

Plaatje 1: Stompzinnig ogende blanke man staat voor wasmachine die "iieeeeeh" zegt.
Plaatje 2: Grijze wolk met "BOEMM".
Plaatje 3: Stompzinnig ogende blanke man met vlekken in het gezicht zegt "O Jee! M'n wasmachine is ontploft en ik heb helemaal geen geld meer!"
Plaatje 4: De deur wordt opengesmeten (altijd hetzelfde in de strip: De supermannen van de DWI eisen vrij toegang tot uw woning, grondwet of niet, dus dit detail staat er altijd in), en daar is de lachende DWI-Superman. Hij roept "GEEN PANIEK!!!"
Plaatje 5: Onduidelijk achtergrondje met daarop "RINKEL". (Ander vast scenario-punt: DWI-Superman - die altijd feitelijk vrijwel anoniem is, in de dagelijkse DWI-praktijk - eist vrij toegang tot je woning, je bankrekening, je adres, je telefoonnummer, je diplomaas, maar is ook faalbaar)
Plaatje 6: Stompzinnig ogende blanke man roept blij "DWI-MAN!!!" en DWI-man ligt op de grond, want hij is, faalbaar als hij is, over een fles gevallen. (Vandaar "RINKEL" in Plaatje 5). Terwijl DWI-Superman op de grond ligt, met sterretjes, heft DWI-Superman het vingertje als wijlen Joop den Uyl en vraagt "Heeft u al jaren een laag inkomen en gaan er belangrijke spullen kapot?" (alsof hij dat niet kon weten, maar ja: U bent dom, dom, dom, als "klant" a.k.a. "clint" van een "Klantmanager" die DWI-Superman is).
Plaatje 7: DWI-Superman staat weer op de benen, heeft de machtige arm vriendelijk (?) om de schouder van de stompzinnig ogende blanke man, grijnst zijn brede tandpastagrijs, heft alweer de Den Uyl vinger en zegt "Dan kunt u misschien gebruik maken van de knipkaart! De vergoeding kan oplopen tot €478,- Vraag hem aan bij de DWI." De stompzinnig ogende blanke man grijnst ook breed (hij heeft het mechanisme van de knipkaart nog niet begrepen, als iemand - Plaatje 3 - "O Jee! M'n wasmachine is ontploft en ik heb helemaal geen geld meer!" zonder geld) en zegt blij "TE GEK!!"
Plaatje 8: Laatste plaatje: DWI-Superman grijnst weer hl breed (hij heeft ook een Michael Jackson-krulletje op z'n supervoorhoofd) en heft deze keer zijn eigen duim, wijst naar de lezer met de wijsvinger aan de andere hand en intoneert de Stalinistische KGB-leus:

DWI, IEDEREEN WERKT MEE.
MAAR JE MOET HET WEL ZELF AANVRAGEN.

           -- Gelukkig Einde --

Snapt u? O, wat IS dat mechanisme van de knipkaart dat de arme clint zonder geld - "M'n wasmachine is ontploft en ik heb helemaal geen geld meer!" - nog niet door heeft, zodat hij zich heel blij ("TE GEK!!") een oor aan laat naaien door DWI-Superman?

Dat mechanisme is dat u dat allemaal eerst zelf moet betalen, van het geld dat u niet heeft, ook niet volgens DWI-Superman, en dat u dat dan heel misschien, ALS DWI-Superman en uw "Klantmanager", uw "Klachtenmanager", N de portiers van de DWI er geen bezwaar in zien, op een onbekend tijdstip, ALS het niet in tegenspraak is met een bestaand wetsartikel, mogelijk (wellicht gedeeltelijk) vergoeden.

U vindt het mechanisme hier helder besproken voor n van mijn DWI-Supermannen:

Ambtenaar Edelaar en De Knipkaart

Mag ik even kotsen, in deze Socialistische Heilstad bestuurd Uit Naam Van De Idealen Van De Februaristaking?

Dank u wel!


P.S. Ik heb ook geen fiets (kapot) en geen bed (doorheen gezakt), en moest me een tweedehands ijskast aanschaffen. Al die dingen zijn AL TWINTIG JAAR, SINDS IK DURFDE TE KLAGEN OVER DE INPANDIG BIJ MIJ GEVESTIGDE MOORDZUCHTIGE HARDDRUGSHANDELENDE KAMERADEN VAN ED VAN THIJN voor mij "hls" niet beschikbaar, van de DWI-Supermannen.

Maar ik heb geen schulden, al kost dat grote moeite, met 24 jaar SD-DWI zonder enige hulp, en al zal ook dat vast

"helemaal niet relevant"

zijn, volgens DWI-Klantmanager Henk Lont en DWI-Klachtenmanager Leon Edelaar, zomin als mijn promotie, want immers

"promoveren is helemaal nergens relevant voor
(DWI-Superman Henk Lont - geen leeftijd, geen opleiding)

en bovendien, invaliditeit of niet

"Einstein kon ook promoveren zonder hulp"
(DWI-Superman Leon Edelaar  - geen leeftijd, geen opleiding, maar vast met opperste instemming van WEThouder van Poelgeest)

Zie verder prof.dr. Molenaar over mij en ook de Vragenlijst voor mij, die een mens MOET, MOET, MOET invullen, in ons Socialistisch Bestuurd Amsterdam, als u in handen valt van een Lont of Edelaar, bijvoorbeeld omdat u gestudeerd hebt en invalide bent.

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail